Ifinco verzekeringkl

Wanneer hield je voor het laatst je verzekeringen onder de loep?

Verzekeringen… we hebben ze allemaal nodig en we hebben ze ook allemaal in overvloed. Een woningpolis, een autoverzekering, een ‘familiale’ en ga zo maar door. Maar… we vergeten vaak de polissen die we hebben te evalueren. ‘You will always find someone cheaper’ wil een Engels gezegde. Zeker voor verzekeringen is dat het geval. Vergelijken is dus de boodschap en dat doen wij graag voor u. Wij kijken graag na of uw verzekeringen up-to-date zijn én of u wel het voordeligste tarief betaalt. Vervolgens stellen we voor u de verzekeringsformule met de beste verhouding tussen wat u betaalt en de dekkingsgraad van uw polissen.

Benieuwd hoeveel u kunt uitsparen? Laat onze experten vandaag nog een vergelijkende studie maken en ontdek uw voordeel.

Vanaf 01/01/2021 gaan we met iFinco kredietmakelaars een actieve samenwerking aan met De Clercq - Verstichel verzekeringsmakelaars uit Destelbergen. Deze schaalvergroting zorgt voor een perfecte opvolging van uw verzekeringsdossier, uw eigen dossierbeheerder en niet te onderschatten 20 extra verzekeringsspecialisten gaande van de huis en tuin verzekering tot specifieke fiscale oplossingen.


Onze belofte? Service!

Heeft u schade, een ander probleem of vragen? Wij zijn er voor u! We gebruiken ook digitale technieken die ons toelaten u op de best mogelijke manier te dienen en te ondersteunen. De persoonlijke touch, die krijgt u er gratis bij, net als een goed georganiseerd overzicht.

We kunnen als u dat wenst al uw polissen in een digitaal beveiligde zone of in een applicatie op uw smartphone samenbrengen. Enkel u en wij hebben toegang tot die zone, waar u in een handomdraai tal van documenten kan raadplegen. Daarnaast krijgt u ook nog eens tal van tips en tricks. Over hoe u het beste een schadegeval signaleert bijvoorbeeld. Of waar u moet op letten wanneer u het verzekeringsformulier invult na een aanrijding. We houden u ook op de hoogte van nieuwe producten uiteraard zonder dat dit u tot iets verplicht.


Foto herfinanciering

Fiscale oplossingen voor uzelf of uw bedrijf? Ook die hebben we!

Wij volgen de fiscale wijzigingen op de voet en kunnen u dus ook helpen bij de fiscale optimalisatie van uw bedrijf of van uw gezinsinkomen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan uw vrij aanvullend pensioen? Wij berekenen graag het voordeel voor u en maken ons sterk dat u aangenaam verrast zal zijn.

Overtuigd? Kom dan vooral eens met ons praten of laat ons bij u langskomen als dat makkelijker is voor u. Wedden dat u aangenaam verrast zal zijn? Tot gauw!

Overtuigd? Kom met ons praten!
Aanvraag betalingsuitstel voor woonkredieten sluiten

De energie- en grondstofprijzen zijn de afgelopen maanden enorm gestegen, met grote gevolgen voor de economische situatie van ons land. Door de hoge energieprijzen komt ook de financiële situatie van tal van gezinnen onder druk te staan. In deze context zet ook Ifinco zich in om jou een oplossing aan te bieden.

Ontdek hoe we je kunnen helpen