Mathias met duim

Waarom Ifinco

 • omdat we kunnen steunen op een jarenlange ervaring in de bank- en verzekeringssector.
 • omdat we van persoonlijke service een erezaak maken. Wij wel.
 • omdat we niet denken in termen van problemen, maar in termen van oplossingen.
 • omdat we u bijstaan met raad en daad, niet alleen als het over kredieten gaat, maar ook fiscaal en juridisch.
 • omdat we een erg gebruiksvriendelijke online berekeningstool hebben waarmee u zelf in een mum van tijd berekeningen kan maken of zelfs een aanvraag kan indienen.
 • en omdat wij blijven zoeken. Tot we gevonden hebben.

Wat biedt iFinco aan?

Een op en top persoonlijke afhandeling van uw dossier. En zeldzamer nog: een bankier die bij u thuis komt wanneer het ú het beste past. 9 to 5? Nog nooit van gehoord. Bovendien geloven we niet alleen in een eerste kans, maar ook in een tweede, een derde en zo nodig een vierde.

Onze sterktes

Kredietplatform
 • Regel alles online
 • De ideale kredietoplossing in 3 minuten
 • Persoonlijke opvolging in één van onze kantoren of bij u thuis
Kantoren
 • Dekking over heel Vlaanderen
 • Samenwerking met andere krediet- & verzekeringsmakelaars
 • Aanspreekpunten over heel Vlaanderen
Snelle opvolging
 • 7/7 online bereikbaar (8:00 - 21:00)
 • Dagelijkse beslissingen
 • Snelle afhandeling
JVL 4534 PP kopiëren
Elke De Vos
Zaakvoerder

Elke is economist en vastgoedexpert van opleiding. Ze gebruikt haar kennis en ervaring dagelijks om klanten te adviseren bij hun kredietaanvraag en woningaankoop. De service en expertise van iFinco gaat dus verder dan enkel het financiële vraagstuk. Daardoor begint u vol vertrouwen aan de volgende belangrijke stap in uw leven.

+32 9 274 75 54 Elke@ifinco.be
Mathias
Mathias Cooreman
Managing Partner

Mathias is de stichter en het brein achter iFinco kredietmakelaars. Hij kent de kredietsector als zijn broekzak: niet alleen leerde hij de knepen van het vak door heel België te doorkruisen, maar hij trok hiervoor ook naar het buitenland. Hij is gepassioneerd door de sector en bovendien een maniak op vlak van opvolging en service. Noem hem gerust de authentieke zelfstandige die altijd bereikbaar is voor elke klant.

+32 9 274 75 55 Mathias@ifinco.be
Microsoft Teams image 1
Tim De Wispelaere
Expert hypothecaire kredieten

Tim is een energieke en positieve collega die iedereen graag mee op de kar krijgt met zijn aanstekelijk enthousiasme. Klanten en collega’s zijn bij hem in bijzonder goede handen dankzij zijn creativiteit en klantgerichtheid; hij tracht steeds een gepaste oplossing te vinden. Gestuwd door 12 jaar ervaring in de financiële sector en voorheen 12 jaar consultancy in ERP software.
Tim is een oer-Vlaamse gast met een hart voor Spanje. In het weekend vind je hem achter het fornuis om heerlijke paella en tapas op je bord te toveren.

+32 9 274 75 57 Tim@ifinco.be
Whats App Image 2023 06 29 at 09 42 23 1
Ruben Schelstraete
Expert hypothecaire kredieten - management team

Ruben is de rustige kracht van het team. Het liefste maakt hij voorstellen op maat en volgt dit op tot een succesvol contract. Naast de job is hij een grote (letterlijk en figuurlijk) fan van KAA Gent, de wereld verkennen, bubbelende drankjes en Goldband. Is er een noodgeval, dan helpt hij je uit de brand!

+32 9 274 75 56 Ruben@ifinco.be
Newpucm
Morgan Keukelier
Management assistent

Morgan is het zonnetje in huis, altijd goedlachs en altijd de eerste om u een heerlijke kop koffie aan te bieden. Zij is de ondersteunende en drijvende administratieve kracht in alle dossiers. Morgan onderhandelt ook verder met kredietbeslissers en ondersteunt de klanten waar nodig.

+32 9 224 22 22 Morgan@ifinco.be
Xaver
Xaver Coucke
Sales director - Zaakvoerder iFinco Lochristi

Xaver is de "perfecte schoonzoon", zijn passie voor kredieten is net zo groot als zijn passie voor bier. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van alle iFinco vestigingen en ondersteunt de medewerkers.

Na zijn studies chemie kwam hij eerder toevallig in de financiële sector terecht. Hij specialiseerde zich in hypothecaire kredieten en maakte van snelheid en opvolging zijn handelsmerk. Xaver zorgt voor de perfecte behandeling van uw kredietdossier met een zeer zorgvuldige naverkoop.

Daarnaast heeft hij een eigen brouwerij. Wie komt proeven?

+32 9 274 75 52 Xaver@ifinco.be
Mathias met duim

Versterk jij ons als
verantwoordelijke kredieten?

Lees vacature
Aanvraag betalingsuitstel voor woonkredieten sluiten

De energie- en grondstofprijzen zijn de afgelopen maanden enorm gestegen, met grote gevolgen voor de economische situatie van ons land. Door de hoge energieprijzen komt ook de financiële situatie van tal van gezinnen onder druk te staan. In deze context zet ook Ifinco zich in om jou een oplossing aan te bieden.

Ontdek hoe we je kunnen helpen