Situaties

iFinco werkt nauw samen met verschillende kredietmaatschappijen, grote en kleine, met elk hun eigen acceptatiecriteria. Wij geloven dat er voor elk situatie, elke vorm van krediet een oplossing te bieden is. 

Situatie aankoop

U wilt een huis kopen, maar weet niet of u dit bedrag wel kan ontlenen? Toegegeven, het is altijd beter om eerst financiële raad te vragen en dan pas op zoek te gaan naar een woning. Toegegeven, de realiteit is totaal anders dan de goede raad!!
U heeft een woning gezien, iets boven uw budget (want zo gaat dat nu eenmaal) , bovendien zijn er meerdere kandidaten voor de woning en zal u snel moeten handelen… Opschortende voorwaarden? De vastgoedmakelaar ziet dat alvast niet meer zitten.
Oplossing : Dankzij het ifinco kredietplatform weet u onmiddellijk hoe ver u kan gaan, aan de hand van een uniek en eenvoudig formulier kan u, op basis van de door u ingevulde gegevens ZEKER ZIJN van een aanvaarding van uw dossier. Straffe taal?! Inderdaad! Wij garanderen de aanvaarding van uw dossier! Toch een weigering nadat u alles correct invoerde? Wij betalen uw kosten terug! Als extraatje bieden wij u de mogelijkheid om uw registratie en notariskosten mee te ontlenen!

Situatie Herschikking

U heeft een huis, een auto, kinderen, verbouwingen gedaan, levensgenieter, een hobby… niet noodzakelijk allemaal in deze volgorde. U heeft kredieten, uiteraard de hypotheek, maar daarnaast verschillende afbetalingen lopende, gaande van een autolening, tot een groene lening, tot een verbouwingskrediet en zelf ooit in de verleiding geraakt voor een kredietkaart op afbetaling omdat u toen snel geld nodig had om gelijk welke reden.
Wij begrijpen dat dat weegt op uw maandelijks budget , u kan alles perfect terugbetalen maar de maanden liggen kort bij elkaar… Wist u dat u al uw afbetalingen kan samenvoegen onder 1 krediet? Wist u dat u niet noodzakelijk uw leningen/ duurtijd hoeft te verlengen daarvoor? Wist u dat u dat bovendien kan doen aan tarieven onder de 1%? Bereken uw besparing op ons ifinco kredietplaform, stuur ons vandaag nog uw aanvraag, wij behandelen deze onmiddellijk!

Situatie Zelfstandige Ondernemer?

p>U werkt keihard, met voor en tegenspoed, u investeert om te groeien, personeel aan te werven, nieuwe wagen/bestelwagen, groter magazijn, nieuwe machines , enz… .
Uw jarenlange bankrelatie is ondertussen reeds 6x gewijzigd , uw bank begint lastige vragen te stellen en uw keiharde werk is niet meer voldoende om uw huisbankier, waar u reeds JARENLANG klant bent te laten meegaan in uw verhaal.
U wil weg , maar kan niet zonder torenhoge wederbeleggingsvergoeding?
U wil uw bestaande kredieten, die u iets te kort nam in looptijd, verlengen op termijn?
U wil nieuwe investeringen doen, maar uw huisbankier wil niet mee?

Contacteer ons, zonder enige verplichting geven wij u terug de service zoals u die altijd kende, geen loze beloftes maar kort op de bal, werken wij mee aan uw doelstellingen.

Situatie echtscheiding

Minder mooi nieuws onlangs in het journaal, maar het aantal echtscheidingen stijgt spectaculair , en nu? Woning verkopen? Kredietverplichtingen moeten nagekomen worden? Ik raak op “de zwarte lijst” … Partner uitkopen? … hoe los ik dit allemaal op?

YES WE CAN! Er bestaan specifieke maatschappijen , die aan normale rentevoeten werken, met iets meer risico’s . Wij werken hiermee samen, en vinden in 95% van de gevallen een perfecte oplossing voor u en uw ex partner. Financiële rust , geeft ook rust in de moeilijke periode van echtscheiding, we spreken uit ervaring ☺

Situatie nieuwbouw

Een nieuwbouw plaatsen alleen voor de rijken? Niet bij iFinco! Nieuwbouw gaat altijd gepaard met de aankoop van een grond, waar u altijd 10% registratierechten dient op te betalen, bovendien dient op uw nieuwbouwwoning 21% btw te gaan betalen. Bij een reguliere grootbank kan u niet altijd de registratie en de btw voor de volle 100% ontlenen.

iFinco heeft hier een oplossing voor! iFinco werkt samen met een kredietmaatschappij waar u wel 100% van registratie + BTW kan ontlenen en u bovendien geen eigen middelen dient te investeren. U kan uw eigen middelen benutten voor uw verhuis en uw inrichting, want die kosten tenslotte ook geld.